back

Загальні збори громадян в селі Безуглівка

23 січня 2013

23 січня відбулись збори громадян (схід) у селі Безуглівка, на яких були присутні близько 60 жителів села.

Жителі громади заслухали звіт сільського голови Людмили Андрусенко про виконання Програми соціально-економічного розвитку за 2012 рік, в якому вона охарактеризувала роботу всіх закладів соціальної сфери, наголосила на проблемах, що спіткали село в 2012 році.

В обговоренні питань взяли участь керівники та представники районних організацій, установ. Зокрема: заступник голови райдержадміністрації Анатолій Пономаренко, головний спеціаліст управління Пенсійного фонду в м. Ніжині та Ніжинському районі Тетяна Ярмоленко, начальник управління Держкомзему в Ніжинському районі Тамраз Арвахі, директор ТОВ АПК «Магнат» (с.Велика Дорога) Микола Полуда, директор ТОВ «Дружба Нова» (м.Ніжин) Сергій Картун, дільничний інспектор.

Основні проблемні питання, які піднімали жителі громади: низькі закупівельні ціни на молоко, поганий стан доріг, невчасні розрахунки за оренду землі фермерським господарством, безробіття в селі, розташування дитячого садочка в приміщенні місцевої школи, малий рейсовий автобус для перевезення пасажирів.

З усіх піднятих населенням питань надані роз’яснення та доручення виконавцям.