back

Оздоровлення дітей за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

23 січня 2013

До літа ще так далеко, але вже час подбати про оздоровлення та незабутній відпочинок дітей під час літніх канікул.

Дитяче оздоровлення є важливою складовою оздоровчих заходів, що здійснює Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, відповідно до програми відновлення здоров”я застрахованих осіб і членів їх сімей.

Протягом літа 2012 р. Ніжинською міжрайонною виконавчою дирекцією використано коштів на часткове фінансування дитячого оздоровлення та закупівлі путівок за повну вартість в сумі 511,1 тис. грн. та оздоровлено 550 дітей міста Ніжина та Ніжинського району.

З метою повного забезпечення всіх бажаючих оздоровити своїх дітей в поточному році пропонуємо комісіям із соціального страхування підприємств, установ та організацій та застрахованим особам вже зараз подумати, вибрати та подати попередні заяви на дитяче оздоровлення, використовуючи базу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку як на території нашої області, так і за її межами, орієнтовно посилаючись на перелік та ціни 2012 року.

Нагадуємо, що в 2012 році діти нашого регіону оздоровлювалися в таких закладах, як ДОЗ ім. Я.П.Батюка с. Вертіївка, “Деснянка” с. Салтикова-Дівиця, «Сузір»я» с. Вишеньки та “Десна” с. Ладанка, за межами області - Закарпатській, Херсонській, Миколаївській областях та АРК.

Підприємствам, установам, організаціям треба заздалегідь спланувати оздоровлення дітей своїх працівників, завчасно надати пропозиції щодо дитячого оздоровлення до Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції для узагальнення та планування витрат.

Застраховані особи, які виявили бажання оздоровити дитину в дитячих закладах оздоровлення з частковим фінансуванням за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, повинні звернутися до комісій із соціального страхування за основним місцем роботи, а в разі потреби отримати консультацію в Ніжинській міжрайонній виконавчій дирекції Чернігівського обласного відділення Фонду за адресою: м.Ніжин, вул.Богушевича, 6-А або за тел: 2-30-30, 2-52-44.

Світлана Кресан,

провідний спеціаліст Ніжинської міжрайонної виконавчої дирекції