back

До Міжнародного дня сім’ї

14 травня 2021

 Сім’я, любов і вірність… Це стовпи, на яких тримається наше життя. Сім’я дає нам відчуття ґрунту під ногами. Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім’я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім’я – це найбільше щастя, яке людина може створити сама.

 Для поглиблення розуміння питань родини, об'єднання можливостей різних країн для розв'язання всіх найсерйозніших питань, пов'язаних із сім'єю 20 вересня 1993 року відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН було запроваджено Міжнародний день сім'ї, який відзначається щороку 15 травня. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним становищем родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.

 Україна також приєдналася до святкування Міжнародного дня сім'ї, адже саме сім’я є тією цеглинкою з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Українська нація – працелюбна і талановита. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї. В сім´ї дитина отримує перші уроки любові до батька-матері, до своєї Батьківщини. В сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.

  Нехай це свято стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

 Нехай кожного зігріває родинне тепло, кожна родина буде квітучою, дружною і згуртованою, а рідні будуть вірною опорою.  Хай любов’ю іскряться очі, мир і спокій поселяться у кожній сім’ї,  у родинному колі завжди хай панують любов, взаємодопомога та взаєморозуміння! А, головне, щоб удома завжди чекали щирі і люблячі люди!

За інформацією служби у справах дітей райдержадміністрації