back

Привітали з 90-річчям жительку с.Сальне Марію Іванівну Царенко

08 квітня 2021

  Сьогодні голова райдержадміністрації Григорій Ковтун мав нагоду виконати приємну місію – привітати з 90-річчям жительку села Сальне Лосинівської територіальної громади Царенко Марію Іванівну.

 Разом з очільником району до оселі ювілярки завітали її земляк та сусід- народний депутат України Анатолій Гунько та селищний голова Анатолій Стрілець.

 Гості вручили подарунки, квіти та побажали Марії Іванівні міцного здоров’я, довголіття і радості від кожного прожитого дня.

 Отримала іменинниця і Грамоту Ніжинської районної державної адміністрації за сумлінну нелегку працю, спрямовану для покращення добробуту наших земляків та всього українського народу, за любов до землі, мудрість і витримку та з нагоди ювілейного Дня народження.

 Нелегким був трудовий та життєвий шлях Марії Іванівни, адже за її спиною лишилися два голодомори, війна, післявоєнні труднощі. Все життя жінка працювала ланковою у місцевому колгоспі, в якому трудилася віддано і чесно, сподіваючись на побудову кращого майбутнього для молодого покоління.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА