back

Працюють телефони довіри в Ніжинському районі Ніжинської об"днаної державної фінансової інспекції та Державній фінансовій інспекції в Чернігівській області

18 січня 2013

Шановні мешканці Ніжинського району!

Наказом Державної фінансової інспекції в Чернігівській області від 17.02.2012 року №52 затверджено Порядок функціонування телефону довіри в Державній фінансовій інспекції в Чернігівській області та її територіальних підрозділах.

Основними завданнями функціонування телефону довіри є:

- надання роз'яснень щодо повноважень органів Держфінінспекції;

- забезпечення оперативного реагування на проблемні питання соціально-економічного життя, які порушуються у зверненні;

- фіксація повідомлень про порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна об'єктами, підконтрольними органам Держфінінспекції;

- фіксація повідомлень стосовно неправомірних дій (бездіяльності) та рішень службових осіб Держфінінспекції області та її територіальних підрозділів при здійсненні ними своїх повноважень.

У разі, якщо Ви володієте інформацією щодо незаконного використання бюджетних коштів, державного та комунального майна, інших порушень чинного законодавства, які належать до повноважень Держфінінспекції, прошу Вас телефонувати за телефоном довіри Ніжинської об'єднаної Державної фінансової інспекції – 5-44-78.

Телефон довіри Держфінінспекції в Чернігівській області діє за номером 4-12-74, Держфінінспекції України – (044) 425-38-18.

З повагою,

Начальник Ніжинської

об'єднаної Держфінінспекції Ю.М.Савицький