back

Підведено підсумки районного конкурсу "Джерело мого роду"

17 січня 2013

3 березня 2012 року головою райдержадміністрації В.Л.Другаковим був ініційований конкурс «Джерело мого роду».

Мета конкурсу: привернути увагу учнівської молоді до історії свого роду, вивчення біографій предків; виховувати у школярів почуття патріотизму, гордості та поваги до свого родоводу; розвивати творчі здібності учнів загальноосвітніх закладів; виявити і відзначити на рівні району талановитих та обдарованих дітей.

Загалом у конкурсі взяли участь 18 школярів району з смт. Лосинівка, сіл: Липів Ріг, Перемога, Шатура, Крути, Галиця, Велика Кошелівка, Велика Дорога, Сальне.

17 січня в райдержадміністрації відбулось нагородження переможців та учасників конкурсу.

В заході взяли участь: голова райдержадміністрації В.Л.Другаков, заступник голови райдержадміністрації Л.С. Сипливець, начальник відділу освіти райдержадміністрації Л.В. Лозова, учасники та переможці конкурсу, представники ЗМІ, гості свята.

Переможці конкурсу:

І місце – Альона Глушко (с. Велика Кошелівка), нагороджена грошовою премією в сумі 500,00 грн. та дипломом голови райдержадміністрації;

ІІ місце – Артем Масленок (с. Велика Дорога), нагороджений грошовою премією в сумі 300,00 грн. та дипломом голови райдержадміністрації;

ІІІ місце – Тетяна Петрик (с. Сальне), нагороджена грошовою премією в сумі 200,00 грн. та дипломом голови райдержадміністрації.

Вчителям, чиї учні стали переможцями, також вручили подарунки – книги. Решта учасників нагороджені подяками голови райдержадміністрації. Крім того, всі переможці та учасники конкурсу отримали в подарунок фотоальбоми.

Після офіційної частини заходу на учасників чекав ще один приємний сюрприз – «солодкий стіл».