back

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

19 лютого 2021

  Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну - власне життя.

  Сьогодні, 19 лютого, біля пам’ятного знаку "Герої не вмирають" у м. Ніжині спільною молитвою та покладанням квітів вшанували пам’ять загиблих Героїв. До молитви долучилися військовослужбовці, учасники АТО/ООС та їх сім'ї, духовенство різних конфесій, представники районної та міської влади, зокрема перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак та міський голова Олександр Кодола, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськість.

 Присутні хвилиною мовчання вшанували  пам’ять Героїв Небесної Сотні та всіх тих, хто віддав своє життя захищаючи рідну державу, поклали квіти до пам’ятного знаку та схилили  голови перед невмирущим подвигом Героїв.

Сектор інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської РДА

Фото: Ніжинська міська рада