back

Засідання оргкомітету з підготовки та проведення заходів з відзначення Дня пам"яті Героїв Крут

15 січня 2013

15 січня голова райдержадміністрації В.Л.Другаков провів засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в районі 95-ї річниці подвигу Героїв Крут.

У засіданні взяли участь голова районної ради О.В.Бузун, заступники голови райдержадміністрації Л.С.Сипливець та А.В. Пономаренко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, Крутівський сільський голова представники ЗМІ.

Відкриваючи засідання оргкомітету голова райдержадміністрації акцентував увагу на тих завданнях, які ставив голова облдержадміністрації В.М. Хоменко щодо проведення цього пам’ятного заходу на найвищому рівні та закликав присутніх з усією відповідальністю поставитися до виконання наміченого плану дій.

Під час засідання оргкомітету були обговорені питання щодо участі делегації Ніжинського району у мітингу-реквіємі на території Меморіального комплексу у с. Пам’ятне Борзнянського району, сприяння у проведенні в Будинку культури с.Крути концерту «Вони загинули щоб жити» (за участю капели бандуристів ім. О. Вересая обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм), забезпечення Меморіального комплексу «Пам’яті Героїв Крут» необхідною кількістю палива (дрова), їжі та напоїв для обігріву та харчування учасників заходів та членів делегацій, забезпечення роботи закладів виїзної торгівлі, питання щодо благоустрою території, екскурсійного супроводу заходів та ряд інших важливих організаційних питань.

Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації отримали відповідні доручення.

Крім того, було обговорено районний План заходів щодо підготовки та відзначення у 2013 році річниці подвигу Героїв Крут.

Підбиваючи підсумки засідання, керівник району наголосив на необхідності злагодженої роботи всіх служб, відповідального відношення до виконання своїх ділянок роботи з метою відзначення цієї знаменної дати на високому рівні.