back

Голова райдержадміністрації Григорій Ковтун провів нараду з питань реорганізації

15 лютого 2021

 

     На постійному контролі у керівництва Ніжинської РДА знаходяться питання щодо передачі повноважень від Бахмацької, Борзнянської, Носівської та Бобровицької районних державних адміністрацій, які припиняються, до Ніжинської районної державної адміністрації, яка є правонаступником їх майна, прав та обов’язків.

   Про те, як проходить робота по передачі та прийому майна та документації, працевлаштування людей, вирішуються кадрові питання обговорили сьогодні, 15 лютого,  на нараді, яку провів голова райдержадміністрації Григорій Ковтун.

     Присутні керівники структурних підрозділів Ніжинської РДА та районних установ доповіли про проведену роботу щодо передачі-приймання документів та майна, передачі архівів, їх подальшого зберігання та проблемні питання, які виникають у процесі.

    Григорій Ковтун зауважив, що  на цьому тижні продовжаться виїзди робочої групи до районних державних адміністрацій, які реорганізуються з питань  передачі майна, що перебувало у їх користуванні.

    У ході наради керівники структурних підрозділів отримали доручення щодо пришвидшення роботи у напрямку завершення передачі-приймання всіх справ.

  Також голова райдержадміністрації наголосив, що одним з головних завдань для Ніжинської райдержадміністрації є забезпечення безперебійної роботи установ і служб, які надають адміністративні та соціальні послуги населенню укрупненого району.

     Довідково: Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року №807-ІХ “Про утворення та ліквідацію районів” утворено Ніжинський район у складі територій 17 громад. До складу району увійшли громади колишніх Бахмацького, Бобровицького, Борзнянського, Носівського та Ніжинського районів, а саме: Батуринська, Бахмацька, Бобровицька, Борзнянська, Ніжинська, Носівська міські громади,  Дмитрівська та Лосинівська селищні громади, Вертіївська, Височанська, Комарівська, Крутівська, Макіївська, Мринська, Новобасанська, Плисківська, Талалаївська сільські громади.

Сектор інформаційної діяльності та

 комунікацій з громадськістю Ніжинської РДА