back

На Чернігівщині викрито підпільний цех

02 лютого 2021

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури, припинили діяльність «підпільного цеху» з виробництва небезпечного для здоров’я алкогольного сурогату.

 

Організував підпільне виробництво з виготовлення фальсифікованої горілки мешканець Чернігова на території складського приміщення. Виробництво та фасування продукції відбувалось в антисанітарних умовах зі спирту невідомого походження та якості, а реалізацію недоброякісної продукції ділок здійснював через торгівельну мережу та за допомогою мережі «Інтернет» і мобільних додатків миттєвих повідомлень.

 

Завдяки проведеним заходам з незаконного обігу вилучено 1080 літрів готового до реалізації фальсифікату та 940 літрів спирту орієнтовною вартістю 400 тис. грн.

 

Крім цього, в ході проведених заходів вилучені пластикові ємності з залишками рідини з характерним запахом спирту, шланги, лійки та інша фурнітура.

 

Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення каналів надходження сировини для виготовлення алкогольного сурогату і всіх осіб, причетних до скоєння даного кримінального злочину.

Податкова міліція ГУ ДФС в Чернігівській області