back

Новорічні подарунки для дітей і дорослих

08 січня 2013

Новорічні свята полюбляють усі: і дорослі, й малі. Чи не кожен сподівається, що саме у ці дні трапиться щось незвичайне й обов’язково позитивне. Особливо з нетерпінням чекає Нового року дітвора. Адже тоді вони неодмінно будуть із подарунками: від батьків, родичів, друзів. Цього разу від облдержадміністрації дві шатурські багатодітні сім'ї Гангур і Гарван отримали набори посуду та цукерки, які їм особисто вручала заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець.

Смакували наймолодші жителі Ніжинщини солодощами й від райдержадміністрації. Про це подбав особисто голова РДА Володимир Другаков. Понад 600 пакунків відправлено малечі з багатодітних сімей, а також тим категоріям, яким не вистачає материнської ласки: сиротам, дітям позбавлених батьківського піклування, малюкам, батьки яких ухиляються від своїх обов’язків.

Не забудуть святкування Нового 2013 року Богдан, Максим, Ярослав, та їхні батьки Юрій і Оксана Лесики з Крут. Адже їх зі святами привітав особисто Володимир Леонідович і вручив їм новорічні подарунки. Як і Юлечці Мотяж, яка завітала у Ніжин разом із сільським головою Михайлом Безпалим.

Олександр Василенко