back

«Вигравай 1000 гривень або теплі подарунки» – передноворічна акція для клієнтів «Чернігівгаз Збут»

09 грудня 2020

 

  Новий рік уже близько, тому ми раді оголосити про початок акції, учасники якої можуть отримати подарунки до свят.

 Що для цього треба зробити? Все просто: сплачуйте «Рекомендовану суму» в платіжці за листопад та автоматично ставайте учасником розіграшу сертифікатів на загальну суму 10 000 гривень на газ та 20 теплих подарунків.

 «Чернігівгаз збут» приготував для своїх клієнтів такі дарунки:

  • 10 сертифікатів по 1000 грн на газ;
  • 10 термокружок;
  • 10 пледів.

Акція триває з 5 до 30 грудня 2020 року. Однак, зауважте, що фінансові установи потребують часу на обробку ваших платежів, тож краще не відкладати оплату на останній момент. 30-х переможців буде обрано 31.12.2020 за допомогою сервісу random.org.

«Останнім часом ми багато говорили про заборгованості, які накопичили наші клієнти та небезпеку прострочених платежів. Втім, серед наших споживачів є й ті, кому можемо й хочемо подякувати. Це ті, хто з місяця в місяць, акуратно сплачує за спожите паливо. І новорічна Акція, яка стартувала — спосіб висловити вдячність за високий рівень фінансової дисципліни та заохотити наших клієнтів до вчасних розрахунків», — наголосив директор ТОВ «Чернігівгаз збут» Іван Луста.

Суми, зазначені в сертифікатах, будуть автоматично зараховані на особові рахунки переможців і відобразяться як переплата.

Сертифікатом можна сплатити лише за спожитий газ, він не підлягає обміну на грошовий еквівалент та не може бути переданий третім особам. Виграна сума не може бути використана як сплата за доставку газу.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного!