back

Розпочалась робота по підготовці до проведення установчих зборів для формування оновленого складу Громадської ради при райдержадміністрації

27 грудня 2012

26 грудня відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Провів засідання голова ініціативної групи, голова діючої Громадської ради В.М. Карпенко.

У роботі засідання ініціативної групи взяла участь заступник голови райдержадміністрації Л.С. Сипливець.

Основним питанням порядку денного засідання ініціативної групи були:

1. Про визначення голови та секретаря ініціативної групи.

2. Про дату проведення установчих зборів для формування складу Громадської ради при райдержадміністрації.

3. Про місце проведення зборів.

4. Про зміст повідомлення про проведення установчих зборів та оприлюднення його в ЗМІ.

5. Про дату проведення другого засідання ініціативної групи.

Попередньо датою проведення установчих зборів було визначено 6 лютого 2013 року. Збори планується провести в малому залі засідань райдержадміністрації о 14.30. Наступне засідання групи попередньо заплановано провести 10 січня 2012 року.

На засіданні ініціативної групи було представлено перелік документів, що подаються інститутами громадянського суспільства для участі в установчих зборах. Перелік документів було одностайно затверджено, а також визначено терміни прийому документів. У відповідності до строків прийому документів для участі в установчих зборах, визначених нормативно-правовими актами, було вирішено встановити термін прийому з 4 по 25 січня 2013 року включно.

Інформацію про проведення установчих зборів та роз’яснення щодо умов прийняття у них участі члени ініціативної групи вирішили розмістити на офіційному веб-сайті райдержадміністрації та в міськрайонній газеті «Ніжинський вісник» не пізніше 4 січня 2013 року. Було також переглянуто та затверджено Проект оголошення про проведення зборів для розміщення його у місцевих ЗМІ.