back

Засідання постійних комісій районної ради

26 грудня 2012

25 грудня відбулося чергове засідання постійних комісій районної ради. Головуючим на спільному засіданні комісій був голова районної ради Олег Бузун, також були присутні голова райдержадміністрації Володимир Другаков, заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, керуюча справами районної ради Галина Товстоп’ята, голови постійних комісій та їх члени.

Цього разу порядок денний був досить об’ємним, тому депутатам довелося чимало попрацювати.

Основними питаннями в переліку стали бюджетні, комунальні та різноманітні галузеві програми на наступний рік, а також розгляд депутатських запитів.

Депутатські профільні комісії ретельно розглянули усі питання, прослухавши звіти запрошених - начальників та заступників начальників управлінь райдержадміністрації: Світлани Алемші, Вадима Шелеста, Марії Носенко, Анатолія Пономаренка та інших. На розгляд комісій були запропоновані такі соціально-економічні програми, як «Програма підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв в Ніжинському районі на 2013-2015 роки», «Програма по відшкодуванню витрат за надані пільги інвалідам зору 1, 2 групи в частині абонентної плати квартирних телефонів у Ніжинському районі на 2013 рік», районна програма «Назустріч людям» на 2013 рік, «Програма оздоровлення території Ніжинського району від сказу тварин на 2012-2015 роки» та ряд інших соціально-економічних ініціатив.

За матеріалами аналітичного відділу районної ради