back

Свято для малечі

20 грудня 2012

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки.

Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

19 грудня Святий Миколай завітав і до районного Будинку культури в с. Талалаївка, де було організоване справжнє дитяче свято.

Відповідно до свого статусу, районний Будинок культури має бути осередком творчого, естетичного і емоційного розвитку дітей та молоді не лише в своєму селі, а й бути прикладом для всіх закладів культури району. З цим завданням вміло справляється творчий колектив методистів, техніків, організаторів, і, взагалі, усіх працівників БК під керівництвом Світлани Мунтянової, яка вже більше 30 років присвятила закладу, що став для неї другою домівкою. Свої таланти і творчі здобутки на святі «День Святого Миколая» демонстрували вихованці дитячого Зразкового хореографічного колективу «Полісяночка» районного Будинку культури під керівництвом Марії Михальської, солістка і учениця районної Школи Мистецтв Даша Коченко, методисти та працівники районного будинку культури.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! Спочатку зі словами вітання до всіх присутніх звернулася заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, яка вручила малечі солодкі подарунки. А потім і Святий Миколай з великим задоволенням подарував юним артистам багато солодощів.

«Наші діти – найкращі!» - з таким девізом іде по життю і працює колектив Будинку культури, а їх талановиті вихованці майстерно це доводять. Тож свято й справді вийшло чудовим.

Колектив закладу, батьки та вихованці районної Школи мистецтв дякують директорові ТОВ АПК «Магнат» Миколі Полуді за надання фінансової допомоги у проведенні святкового концертного заходу та за постійну спонсорську підтримку заходів, що проходять в закладах освіти та культури.

Спеціаліст 1 категорії сектору

з питань внутрішньої політики

Тетяна Листопад