back

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

01 вересня 2020

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ:

«Детальний план території та звіт про стратегічну оцінку площею 1,9817га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) на земельній ділянці, розташованій за межами населеного пункту в адміністративних межах  Ніжинської сільської ради, Ніжинського району, Чернігівської області поруч з існуючими очисними спорудами м.Ніжин»

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ:

Ніжинська районна державна адміністрація

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

дата початку та строки здійснення процедури:

Громадське обговорення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку проводиться строком протягом не менше 30 днів з дня їх оприлюднення, а саме із 10 вересня 2020 року.

способи участі громадськості :

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

Проведення громадських слухань відбудеться об 12:00 год. 13 жовтня 2020 року, у приміщенні Ніжинської міської ради за адресою: площа Франка, 1, м.Ніжин, Чернігівська область, 16600; беручи до уваги постанови Кабінету міністрів України №211 від 11 березня 2020 року «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» п.1 та постанови від 22 квітня 2020 року №255 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211» п.2 та п.2.2. зауваження та пропозиції громадськості будуть прийматися у письмовому та електронному варіанті.

орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Інформацію щодо проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку можна отримати в комунальному підприємстві «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства»:                вул. Козача, 5,  м.Ніжин, Чернігівська обл., 16600 та на  офіційному  сайті Ніжинської райдержадміністрації в розділі «Допступ до публічної інформації» за посиланням:     http://neadm.cg.gov.ua/index.php?id=400457&tp=page

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій -  Ніжинська районна державна адміністрація Чернігівської області

Юридична адреса: вул. Батюка, 5-а, м. Ніжин, Чернігівська обл., 16600  або в електронному вигляді mail: [email protected]

Управління ЖКГ та будівництва Ніжинської міської ради

Юридична адреса: вул. Московська, 20, м. Ніжин, Чернігівська обл., 16600  або в електронному вигляді mail: [email protected]

Контактна особа - Заступник керівника апарату начальник відділу організаційної та інформаційної діяльності, діловодства та контролю апарату районної державної адміністраціїЧепурна Олена Віталіївна. тел тел. (04631)7-14-75; 7-31-29, електронна пошта: [email protected]., зауваження та пропозиції приймаються до 16:00 год. 09 жовтня 2020 року.

місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Наявна екологічна інформація знаходиться за адресою: вул. Козача, 5,  м.Ніжин, Чернігівська обл., 16600.

необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

відсутня.