back

Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

07 грудня 2012

06 грудня 2012 року в актовому залі Ніжинського агротехнічного інституту відбулися урочисті заходи, присвячені Дню місцевого самоврядування.

У святкуванні взяли участь голова районної ради Олег Бузун, голова райдержадміністрації Володимир Другаков, заступник голови районної ради Ірина Грозенко, заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, керівник аппарату райдержадміністрації Тетяна Коник, селищний та сільські голови, депутати всіх рівнів, секретарі селищної та сільських рад, учасники та гості свята, представники ЗМІ.

З вітальними виступами до всіх присутніх звернулися Олег Бузун і Володимир Другаков, які поздоровили представників місцевого самоврядування, кращих з яких нагородили грамотами та подяками районної ради та райдержадміністрації. Голова Галицької сільської ради Володимир Пуховець був нагороджений Почесною грамотою обласної ради.

Помічник народного депутата України Івана Куровського Ольга Тіга зачитала вітальну листівку від Івана Івановича з нагоди свята.

Після офіційної частини заходу відбувся святковий концерт за участю професійних та самодіяльних колективів м. Ніжина та Ніжинського району.