back

Шановні працівники місцевого самоврядування, депутати усіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

07 грудня 2012

Саме вам територіальні громади довірили представляти їхню волю, захищати інтереси, відстоювати право жити в демократичній, правовій державі.

З кожним роком зростає роль місцевих громад у системі державного управління. Через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади.

Органи самоврядування і виконавчої влади у тісній співпраці повинні сконцентрувати свої зусилля на розв'язанні соціальних та економічних проблем, вирішення котрих дасть змогу значно поліпшити добробут людей. А це можливо за однієї умови – дотримання принципів реального народовладдя, тобто – при спільній, ефективній роботі влади і громади. У взаємодії – сила депутатського корпусу!

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя і непохитної віри у щасливе майбутнє району, області та України.

Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя нашого народу.

Володимир Другаков

голова райдержадміністрації

Олег Бузун

голова районної ради