back

ПОЗАЧЕРГОВЕ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ РАДИ

30 листопада 2012

29 листопада у залі райдержадміністрації відбулося спільне засідання постійних комісій та позачергова сесія з питань бюджету, проблема дефіциту якого наразі є досить загостреною і потребує конструктивного вирішення.

Засідання провів голова районної ради Олег Бузун, на яке були запрошені голова райдержадміністрації Володимир Другаков, депутатський корпус районної ради у складі 37 депутатів, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник, начальник фінуправління Світлана Алемша, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА Вадим Шелест, заступник голови РДА Анатолій Пономаренко, начальник відділу освіти РДА Леся Лозова, начальник відділу культури РДА Антоніна Залозна та інші.

Чільне питанням порядку денного – «Про внесення змін до рішення VІІ сесії районної ради від 06.01.12. року «Про районний бюджет 2012 року» - висвітлювала начальник фінансового управління Світлана Алемша. Світлана Миколаївна повідомила присутнім, що за 10 місяців поточного року перевиконання районного бюджету становить 5,5%, але для виплат заробітної плати цих коштів недостатньо. Проблему дефіциту асигнувань було запропоновано вирішити за рахунок розподілу бюджету і спрямування основних коштів у дефіцитну сферу, а також надходження нових асигнувань до кінця року.

На засіданні постійних комісій питання про внесення змін до бюджету було рекомендовано до розгляду на пленарному засіданні, а на пропозицію внесення вищеназваних змін депутатський корпус одностайно підтримав дане питання.

За інформацією районної ради