back

Шановні працівники, ветерани освіти, випускники, учні, батьківський комітет Великодорізької загальноосвітньої школи!

29 листопада 2012

Прийміть найщиріші вітання з нагоди ювілею закладу.

У ці дні школа святкує свій столітній ювілей. Це свято всіх, хто працював і навчався у школі раніше, продовжує працювати і навчатися тепер.

Великодорізька школа - це сім'я, в якій і радощі, і невдачі - навпіл; це уроки й свята, це вечори й екскурсії, мандрівки, постійна праця та відпочинок...

Педагогічний колектив школи - це досвідчені педагоги, які творчо працюють, щедро діляться з своїми учнями знаннями, успішно вирішують завдання, що стоять перед сучасною українською школою, своєю кропіткою працею, мудрістю виховали багатьох випускників. Спасибі вам, працівники школи, вчителі-ветерани за багаторічний, плідний внесок у навчання й виховання підростаючого покоління Ніжинщини.

Хай буде щедрою на добро та гідних учнів ваша доля! Хай кожен прожитий день приносить вам гарний настрій і радісні усмішки, задоволення від творчого пошуку.

Бажаю вам у рік прекрасного 100-річчя впевненості у власних силах, невпинного руху вперед та прагнень до нових звершень!

Продовжуйте своєю працею, навчанням, гарними справами прославляти свій рідний край, а отже, розбудовувати нашу державу, зміцнювати її могутність!

З повагою голова райдержадміністрації

Володимир Другаков