back

Мрії збуваються

28 листопада 2012

Ще на початку літньої оздоровчої кампанії 2012 року Бурківський сільський голова Андрій Дзюба звернувся до головного спеціаліста відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніжинської райдержадміністрації Андрія Штайнеккера з проханням придбати тенісний стіл для пришкільного майданчика.

Вирішити це питання без спонсорської допомоги було складно, тому прийняли рішення звернутися за підтримкою до депутата районної ради, директора ФГ «Липіврізьке» Олексія Сутули, який виявився небайдужим до проблеми дозвілля сільської молоді і допоміг у придбанні такого важливого спортивного інвентарю.

На час навчального року стіл буде знаходитися в приміщенні школи і використовуватися для потреб школярів під час уроків, на перерві, а також для тренування у спортивних гуртках. В період літніх канікул тенісний стіл планують встановлювати в приміщенні сільського клубу. За сподіванням сільського голови цей подарунок «дасть змогу цілеспрямовано проводити вільний час та займатися спортом як молоді так і людям старшого покоління, і буде своєрідною альтернативою негативним проявам у молодіжному середовищі».

І ось 27 листопада голова райдержадміністрації Володимир Другаков вручив довгоочікуваний стіл та висловив побажання аби даний подарунок був для школярів та молоді села не просто засобом урізноманітнити дозвілля, а і поштовхом до фізичного вдосконалення та саморозвитку.

Від імені усієї громади с. Бурківка, а особливо молоді та учнів школи, сільський голова Андрій Дзюба дякує усім, хто посприяв позитивному вирішенню даного питання.