back

До уваги осіб з інвалідністю та законних представників дітей з інвалідністю, які потребують забезпечення технічними засобами реабілітації

07 квітня 2020

Пунктом 2.7 наказу Міністерства охорони здоров’я України від 08 жовтня 2007 року № 623 «Про затвердження форм індивідуальної програми реабілітації особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю та Порядку їх складання» передбачено, що в індивідуальній програмі реабілітації у графі «Відмітка про виконання» виконавцем робиться запис «виконано» або «не виконано», ставиться підпис відповідальної особи та скріплюється печаткою.

 

Враховуючи вищезазначене, просимо Вас перед повторним зверненням до фахівців МСЕК чи ЛКК для поновлення індивідуальної програми реабілітації (один раз на два роки) звернутися до управління соціального захисту населення Ніжинської райдержадміністрації для заповнення в індивідуальній програмі реабілітації поля «відмітка про виконання» про забезпечення Вас технічними та іншими засобами реабілітації.

 

За детальною інформацією звертатися до управління соціального захисту населення Ніжинської РДА за адресою: пл. І. Франка, 1, м. Ніжин, кімната № 8, телефон: (04631) 7-15-87.