back

Ювілей у ціле сторіччя

08 листопада 2012

Мабуть, кожному з нас в День народження бажали прожити до ста років. А чи замислювалися ви бодай на хвилинку, як насправді живеться сторічній людині, яка ступила на межу другого століття?

06 листопада 2012 року відзначила свій 100-річний ювілей Малета Анастасія Гордіївна, жителька села Данине Ніжинського району.

Народившись ще в далекому 1912 році, Анастасія Гордіївна за роки життя пережила різні негаразди: голодомор, окупацію, важкі післявоєнні роки. З 1933 року сумлінно, з повною віддачею працювала в колгоспі. Здобула трудового стажу 34 роки але й на пенсії не сиділа спокійно, адже в селі завжди робота знайдеться.

Своїм довголіттям бабуся завдячує донці Ользі, яка її добре доглядає. Життєвих сил сторічній ювілярці додає любов та піклування онуків та правнуків, для яких Анастасія Гордіївна є берегинею їхнього славного роду.

Привітати ювілярку цього дня приїхали голова райдержадміністрації Володимир Другаков, сільський голова Ганна Оксенич та головний редактор газети «Ніжинський вісник» Олена Найда.

Гості побажали Анастасії Гордіївні міцного здоров’я та життєвої наснаги, а також подарували листівку за підписом Президента України Віктора Януковича та цінні подарунки від Чернігівської обласної адміністрації та Ніжинської районної адміністрації.