back

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков привітав жінок, яким присвоєно почесне звання "Мати-героїня"

25 жовтня 2012

В Україні завжди жінка, особливо мати, була у пошані, бо вона найрідніша за все, що у нас може бути. Приємно, коли крім дітей, значну допомогу багатодітним матерям надає й держава. За нелегку працю, за виховання своїх дітей в дусі патріотизму 40 жінок району у 2012 році отримали почесне звання України «Мати-героїня».

25 жовтня голова Ніжинської райдержадміністрації В.Л.Другаков привітав жінок с. Григоро-Іванівка та с.Кропивне, яким відповідно до Указів Президента №572 та №569 від 01.10.2012 року присвоєно почесне звання України «Мати-героїня». Нагороди з рук очільника району отримали: Богдан Марія Кузьмівна, Бойко Ганна Антонівна, Кравченко Марія Іванівна, Ляшенко Тетяна Миколаївна, Опанасенко Катерина Іванівна, Скороход Варвара Олександрівна.

Наступного дня В.Л.Другаков продовжив добру справу нагородження жінок, яким присвоєне почесне звання «Мати-героїня» і привітав Потильчак Марію Григорівну з с.Лустівка, Олійник Євфросинію Степанівну з с.Безуглівка та Примаченко Ганну Іванівну з с.Велика Дорога.

В.Л.Другаков вручив кожній з них посвідчення, нагрудний знак «Мати-героїня» та цінний подарунок, побажав їм міцного здоров’я, довголіття, шани та підтримки від дітей, поваги від онуків та правнуків. Також він нагадав про одноразову грошову винагороду в сумі 10730 гривень, яку отримає кожна мати-героїня.