back

На старті всі рівні

16 жовтня 2012

06-07 жовтня 2012 року в м. Чернігові пройшов відкритий Кубок області з легкої атлетики, присвячений Року спорту та здорового способу життя. Активну участь у змаганнях взяла команда Ніжинського району.

За результатами змагань наша команда посіла ІV загальнокомандне місце, поступившись командам міста Чернігова, Менського та Бахмацького районів.

В особистому заліку серед чоловіків відзначилися Хоменко Дмитро, тренер Ніжинської районної ДЮСШ «Колос», який фінішував другим на дистанціях 1000 та 3000 метрів. Сахно Володимир, тренер Ніжинської районної ДЮСШ «Колос», який на дистанції 3000м фінішував третім. Також на короткій дистанції 300м. другим був Дяченко Роман.

Серед дівчат в особистому заліку на дистанції 3000м. третьою була Мельник Оксана, а в секторі для штовхання ядра першість виборола Самко Марина.

А вже за тиждень, 14 жовтня, і знову в м.Чернігові відбувся Чемпіонат області з легкоатлетичного кросу, а команда Ніжинського району вкотре потрапила в п’ятірку кращих команд, зайнявши V загальнокомандне місце.

В особистому заліку абсолютним переможцем став Секера Дмитро, який фінішував першим на дистанції 5000 метрів та автоматично потрапив до складу збірної команди Чернігівської області на Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного кросу, що відбудуться 25-26 жовтня 2012 року в м. Біла Церква. На дистанції 2000м. серед дівчат другу та третю сходинку зайняли Семеряка Людмила та Хомич Дарія.

Тож побажаємо нашим легкоатлетам вдалих стартів та яскравих перемог.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА