back

Ветеранів району привітали зі святом

01 жовтня 2012

За ініціативою ООН 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана.

Тож, 1 жовтня, в залі засідань Ніжинської райдержадміністрації з нагоди свята була організована святкова зустріч керівництва району з активістами ветеранських організацій. Захід був організований за ініціативи районної ради ветеранів, зокрема, голови ради В.М.Карпенка та за сприяння райдержадміністрації і районної ради.

Присутніх на заході ветеранів праці, війни, учасників бойових дій, дітей війни, голів первинних осередків ветеранської організації привітав голова райдержадміністрації В.Л.Другаков. Він подякував усім присутнім за посильний внесок у розбудову держави в цілому та рідного району в післявоєнні роки, за тісну співпрацю сьогодні, за активну життєву позицію.

Володимир Леонідович звітував перед сивочолими ветеранами про те, як органи виконавчої влади та місцевого самоврядування працюють над виконанням Програми соціально-економічного розвитку, про ті значні зрушення, які протягом останніх років відбулись в районі в галузі сільського господарства, освіті, дошкільному вихованні, соціальному захисті громадян тощо.

Заступник голови районної ради І.В.Грозенко, голова районної ради ветеранів В.М.Карпенко приєдналися до привітань і побажали ветеранам активного довголіття, міцного здоров’я та висловили надію у подальшому зміцненні та становленні соціальної політики держави щодо даної категорії громадян.

Для всіх присутніх звучали музичні привітання від працівників відділу культури і туризму.