back

Підвели підсумки літньої оздоровчої кампанії 2012 року

21 вересня 2012

19 вересня відбулось засідання постійно діючої районної міжвідомчої комісії з організації відпочинку і оздоровлення дітей та учнівської молоді, на якій розглядалось питання підведення підсумків оздоровчої кампанії 2012 року.

В засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець, заступник головного лікаря Ніжинської ЦРЛ Володимир Полторацький, головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Андрій Штайнеккер, начальник відділу освіти Леся Лозова та начальник служби у справах дітей Олег Жадько.

За результатами роботи засідання було підраховано, що в період оздоровчої кампанії 2012 року оздоровчими та відпочинковими послугами було забезпечено 1740 дітей що становить 78% від загальної чисельності (2228 )дітей шкільного віку , з яких 30% (674) дітей пільгових категорій району були забезпечені оздоровчими послугами. Особлива увага в ході оздоровчої кампанії приділялася забезпеченню оздоровчими та відпочинковими послугами дітей пільгових категорій, зокрема, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Всі діти цієї категорії, а це (25 осіб) були стовідсотково забезпечені відпочинковими послугами.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту