back

Громадська рада визначилась з основними напрямками роботи у поточному році

23 травня 2019

 

  22 травня відбулось засідання нового складу громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації, яке провела голова консультативно-дорадчого органу  Інга Чеботаєва.

  На початку роботи завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ніна Дерека ознайомила присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації від 10.04.2019 року №47 «Про затвердження складу Громадської ради при районній державній адміністрації». Крім того, довела до відома учасників засідання інформацію про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України №996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», зокрема, які стосуються Типового положення про громадську раду.

   Далі, відповідно до порядку денного, присутні обговорили та затвердили Положення про Громадську раду та визначились з основними напрямками роботи  у поточному році. Інга Чеботаєва ознайомила членів громадської ради з орієнтовним  планом роботи на 2019 рік. Після обговорення представники ІГС проголосували за основні документи їх діяльності.

  Наступне засідання громадської ради запланували провести у вересні.

Сектор інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації