back

Коли слово не розходиться з ділом

06 вересня 2012

У селі Будинок культури – це місце, де молодь може поспілкуватися й відпочити. Й чи не єдиною розвагою є музика, під яку юнаки й дівчата люблять потанцювати. На жаль, у нашому Сальнянському осередку культури відповідної апаратури тривалий час не було.

Постало питання: як придбати музичний центр? З ним молодь звернулася до сільського голови Олександра Авраменка, до мене, як до депутата районної ради та до керівника штабу Партії регіонів Тетяни Сусло.

Поспілкувавшись між собою, ми звернулись до голови райдержадміністрації Володимира Другакова, який, вислухавши, твердо сказав: «Музика в Сальнянському клубі буде!»

Не минуло й місяця, як пролунав довгоочікуваний телефонний дзвінок: «Чекайте, сьогодні вам привезуть музичний центр». Мов церковний дзвін, звістка пролетіла селом. Не зважаючи на гарячу пору, біля Будинку культури зібралася молодь, актив села. Нарешті під’їхав автомобіль і голова РДА особисто привіз апаратуру. Ми пишаємося тим, що керівництво району – це люди не лише слова, а й діла і, користуючись нагодою, дякуємо всім, хто долучився до цієї справи.

Надія Калініченко

депутат Ніжинської районної ради від Партії регіонів