back

Визначено дату установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Ніжинській РДА

01 лютого 2019

На першому засіданні ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації  було визначено дату, час та місце проведення установчих зборів, обговорено порядок подання заяв ІГС для участі в установчих зборах.

Установчі збори інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації відбудуться орієнтовно 04 квітня 2019 року.

До участі в установчих зборах запрошуються інститути громадянського суспільства (громадські об’єднання, релігійні, благодійні організації, творчі спілки, професійні спілки та їх об’єднання, асоціації, організації роботодавців та їх об’єднання, недержавні засоби масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України).

Прийом документів від ІГС на участь їх представників в установчих зборах розпочнеться 11 лютого і триватиме по 05 березня  2019 року (окрім суботи та неділі) з 08:00 до 17:00 год. за адресою:  м. Ніжин, вул. Батюка, 5а, (приміщення райдержадміністрації, каб.№20,  сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ). Телефон для довідок: 2-01-29

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування

нового складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації