back

Профілактична акція «Збережи себе для майбутнього»

28 серпня 2012

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати, значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.

З нагоди великого національного свята нашої держави, Дня незалежності України, спеціалісти Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі санаторію «Пролісок» організували та провели профілактичну акцію «Збережи себе для майбутнього».

У ході акції були проведені бесіди про переваги здорового способу життя, життя в безпечному і доброзичливому середовищі. Говорили про можливості кожної молодої людини контролювати своє здоров’я і робити вибір на його користь.

Також дітям запропонували конкурс малюнків на асфальті на тему: «Здоровим бути класно». У своїх малюнках діти намагалися зобразити своє бачення здорового способу життя.

Головним мотивом зустрічі був той факт, що відповідальність за власне здоров'я кожен з нас повинен узяти на себе.

Такі заходи для дітей стали традиційними у оздоровчому закладі Ніжинського краю. Діти з задоволенням сприймають зустрічі з соціальними працівниками та нетерпляче чекають наступної зустрічі.

За інформацією районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді