back

Виїзна акція у Лосинівській ОТГ

19 листопада 2018

      13 листопада фахівці Ніжинської міськрайонної філії Чернігівського обласного центру зайнятості побували у  Лосинівській ОТГ. Виїзна акція готувалася заздалегідь і поєднала кілька завдань. Юрисконсульт Світлана Суханкіна вела особистий прийом громадян, надаючи консультації щодо послуг, які можна отримати у службі зайнятості, щодо умов реєстрації та можливостей працевлаштування. Особливо багато запитань виникає у населення з приводу отримання субсидій тими, хто не має легальної роботи.

      Відвідав Лосинівську територіальну громаду заступник директора Ніжинської філії Ігор Приходько. У ході ділової розмови з фахівцями відділу освіти, сім"ї, молоді та спорту намічені основні етапи профорієнтаційної роботи з молоддю, уточнені деталі Ярмарку професій, який відбудеться у грудні. У Лосинівському НВК приємно здивував профорієнтаційний куточок, до облаштування якого долучилася і служба зайнятості, надавши закладу профорієнтаційний термінал, барометр професій, описи найрозповсюдженіших та найнеобхідніших на ринку праці професій.

     Найвідповідальніша та найприємніша місія у виїзній акції у Лосинівці припала на долю фахівця з профорієнтації Ірини Бондаренко. Від імені Ніжинської філії обласного центру зайнятості вона підвела підсумки та вручила подарунки переможцям конкурсу малюнків "Професія моєї мрії", який проводився серед молодших школярів Лосинівської ОТГ. Хомич Аліна, Прокопенко Поліна, Лаврінець Лілія, Бондар Валерія, Дей Аліна - ось імена переможців конкурсу.