back

Про хід зустрічі делегації освітян Баришівського району Київської області в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» з освітянами Ніжинського району

10 серпня 2012

8 серпня 2012 року освітяни району зустрічали своїх колег з Баришівського району Київської області в складі Луценко Тамари Іванівни, начальника відділу освіти, Кушнір Галини Дмитрівни, завідувача районного методичного кабінету, Ворони Віри Іванівни, голови районного комітету профспілки працівників освіти.

В ході роботи учасників делегації та представників відділу освіти відбулося обговорення перспектив та проблем розвитку освітніх галузей районів, обмін досвідом. Особливу увагу було звернуто на проведену роботу відділом освіти, районним методичним кабінетом та навчальними закладами щодо забезпечення впровадження нових Державних стандартів початкової загальної освіти.

Конструктивне спілкування між представниками районів відбулося під час роботи у навчальних закладах.

Назаренко Валентина Іванівна, завідувач Вертіївського дошкільного навчального закладу «Колосок», ознайомила присутніх з начально-матеріальною та методичною базою закладу, напрацюваннями та досягненнями щодо впровадження інноваційних технологій у навчально-виховній роботі та управлінській діяльності, ділилася досвідом співпраці дитячого садочка та місцевої школи з забезпечення наступності між дошкільною та початковою освітою.

Веклич Валентина Олексіївна, заступник директора Вертіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені М.П.Кирпоноса з навчально-виховної роботи, презентувала готовність навчальних кабінетів до роботи, звернувши особливу увагу на навчально-виховне середовище першокласників, проведену роботу з вчителями початкових класів та батьками з впровадження нових стандартів.

Полуда Валентина Василівна, директор Великодорізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, поділилася досвідом роботи закладу щодо залучення позабюджетних коштів для покращення матеріально-технічної, методичної бази навчального закладу та створення умов для роботи першокласників за новими програмами.

За інформацією відділу освіти