back

ДО УВАГИ ІНВАЛІДІВ!!!

06 серпня 2012

У рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України уряд планує забезпечити всіх потребуючих інвалідів кріслами колісними, протезами та технічними засобами реабілітації до 1 жовтня поточного року. На заводи-виробники відправлено 186 направлень для виготовлення 195 технічних засобів реабілітації, в тому числі 14 крісел колісних.

До управління праці та соціального захисту населення Ніжинської РДА вже почали надходити столи приліжкові, східці з поручнями для ванни, крісла-стільці з санітарним оснащенням.

Додатково повідомляємо, що ті інваліди, які бажають отримати технічні засоби реабілітації, повинні звернутися до управління праці та соціального захисту населення для отримання направлення за місцем реєстрації проживання з медичними показаннями на забезпечення такими засобами.

Після отримання направлення на забезпечення серійним засобом реабілітації інвалід має право замовити його виготовлення:

- через управління праці та соціального захисту населення;

- безпосередньо через підприємства, що виготовляють зазначені вироби;

- через сервісні центри з обслуговування окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації та їх технічного обслуговування, які створені на всіх державних та казенних підприємствах.

За додатковою інформацією звертатись в управління праці та соціального захисту населення Ніжинської РДА, кабінет №8, телефонувати 2-42-51. Головний спеціаліст з питань обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці Головенко Ольга Олександрівна.

В.о. начальника управління

В.О.Борисенко