back

Навчання з керівниками, спеціалістами апарату райдержадміністрації, структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальними за роботу з кадрами та резервом кадрів для державної служби.

03 серпня 2012

01.08.2012 року відбулося навчання з керівниками, спеціалістами апарату райдержадміністрації, структурних підрозділів райдержадміністрації, відповідальними за роботу з кадрами та резервом кадрів для державної служби.

Керівник апарату райдержадміністрації Коник Т.П. та головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Буракова О.Л. довели до відома присутніх питання:

1. Про дотримання вимог чинного законодавства в частині формування довіри до влади (Закон України «Про правила етичної поведінки» № 4722-VI від 17.05.2012).

2. Про порядок відшкодування витрат держслужбовця у зв’язку з його відкликанням з відпустки (Постанова Кабінету Міністрів України від 04.07.2012 № 605 «Про затвердження Порядку відшкодування непередбачуваних витрат державного службовця, у зв’язку з його відкликанням із щорічної основної або додаткової оплачуваних відпусток»).

3. Про затвердження Порядку надання державним службовцям додаткових оплачуваних відпусток (Постанова Кабінету Міністрів України від 20.06.2012 № 551).

За інформацією відділу організаційно-кадрової роботи