back

Літній відпочинок

02 серпня 2012

Вже не перший рік дітей з усієї Чернігівської області зустрічає санаторій «Пролісок», що у селі Лісовому Ніжинського району. За підтримки Ніжинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді літо 2012 року стало незабутнім для маленьких відпочивальників, які отримали змогу провести свій час активно, яскраво та весело.

Протягом липня спеціалістами центру спільно з волонтерами організовувалася змістовна та цікава програма: дитячі ігротеки, спортивні змагання, рухливі ігри, конкурси, вікторини тощо. А також діти мали можливість отримати інформацію щодо попередження негативних проявів у молодіжному середовищі. Адже молодь – особлива категорія населення. Від неї значною мірою залежить не лише сучасний, а й майбутній соціальний розвиток країни.

Волонтери намагалися довести дітям всі переваги здорового способу життя, відмови від шкідливих звичок, залучаючи їх до спорту та активного відпочинку.

Дітям сподобалось спілкування з фахівцями та волонтерами Центру. Маємо надію що дана співпраця принесе позитивний результат.

За інформацією Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді