back

Засідання Колегії райдержадміністрації

01 серпня 2012

01 серпня 2012 року голова райдержадміністрації Володимир Другаков провів розширене спільне з Президією районної ради засідання Колегії райдержадміністрації, на яке були запрошені начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники промислових підприємств, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації.

В роботі Колегії взяли участь: Валерій Дудко, начальник головного фінансового управління та голова районної ради Олег Бузун.

Перед початком роботи Колегії голова райдержадміністрації інформував присутніх про кадрові зміни, які відбулись в районі та представив нових керівників: на посаду директора державного підприємства «Ніжинське лісове господарство» призначений Болоховець Юрій Віталійович; начальником Ніжинського міжрайонного управління водного господарства став Тарасенко Володимир Олександрович; Вовк Тетяну Григорівну призначено начальником архівного відділу райдержадміністрації.

У складі колегії райдержадміністрації також відбулися зміни:

До складу колегії райдержадміністрації розпорядженням голови райдержадміністрації від 24.07.2012 № 364 введено Соболя Миколу Євгеновича, начальника Ніжинського МВУСБУ в Чернігівській області.

На засіданні колегії райдержадміністрації були розглянуті наступні питання:

1. Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2012 року.

2. Про стан підготовки освітянських закладів району до нового навчального року.

З доповідями виступили: Шелест Вадим Федорович, начальник управління економіки райдержадміністрації по першому питанню.

та Івашко Людмила Миколаївна, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації по другому питанню.

«Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за I півріччя 2012 року»

Довідка про підготовку навчальних закладів району до нового 2012-2013 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період