back

Робоча поїздка керівництва району в с.Галицю

01 серпня 2012

Голова райдержадміністрації Володимир Другаков та голова районної ради Олег Бузун відвідали сільгосппідприємство, яке працює у Галиці на базі колишнього ТОВ «Агро-КІМ». Серйозне будівництво потужного тваринницького комплексу на галицькій землі здійснює товариство «Крок-Агро», засновником якого є ТОВ «Крок-Укр-Залізбуд», генеральний директор Михайло Андрієвський.

Знають лише з кращого боку це сільгосппідприємство в Прилуцькому районі. А віднедавна воно розпочало свою діяльність і у нас, використовуючи базу ТОВ «Арго-КІМ», де виконавчим директором є добре відомий усім галичанам Олександр Парубець.

Поки що це лише будівництво, яке в планах передбачає спорудження комплексу із 7-8 будівель, серед яких два центральні сараї для у тримання 340 голів ВРХ, сарай для відгодівлі молодняку, доїльна зала типу «ялинка» на 32 дійних місця. У перспективі комплекс розрахований на 2000 голів ВРХ.

Побачити, як просувається будівництво та обговорити проблемні питання з керівництвом підприємства – саме такою була мета голів під час візиту у Галицю.

За матеріалами Ніжинської районної ради