back

Підготовка до відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 21-ї річниці незалежності України

31 липня 2012

31 липня заступник голови районної державної адміністрації Людмила Сипливець провела перше засідання організаційного комітету (за окремим списком) з підготовки та відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 21-ї річниці незалежності України.

У засіданні взяла участь заступник голови районної ради Ірина Грозенко.

Під час засідання члени оргкомітету детально проаналізували процес підготовки до святкування, обговорили першочергові організаційні питання проведення святкових заходів у серпні цього року в смт. Лосинівці та районі.

Людмила Сергіївна ознайомила присутніх з районним планом заходів з відзначення Дня Державного Прапора та 21-ї річниці незалежності України, яким передбачена низка святкових заходів, зокрема, підняття Державного Прапора України в смт. Лосинівка, проведення акції "Я громадянин України" з урочистим вручення паспортів кращим юним громадянам району, покладання квітів до пам'ятників і місць поховань борців за незалежність України та пам’ятників воїнам, полеглих у боях за її свободу за участю представників трудових колективів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також проведення урочистих зборів, святкових концертів, тематичних вечорів, спортивних змагань, тощо.