back

Вшановуючи сім"ї загиблих

30 липня 2012

Теперішній час набув реактивного характеру й за ним ледве встигаєш, інколи забуваючи про те, що ми - люди. Та про своє призначення на землі слід пам’ятати!

Одностайні у своєму рішенні були депутати районної ради, затверджуючи Програму «Ветеран-2012». Завдячуючи їм, батьки синів загиблих під час виконання інтернаціонального обов’язку в Афганістані, отримують щомісячну грошову допомогу.

Цього місяця Петра Кузьменка з Галиці, Катерину Орел із Червоного Шляху, Ніну Нємченко з Колісників відвідали очільники Ніжинщини: голова райдержадміністрації Володимир Другаков та голова районної ради Олег Бузун. Хоча графік роботи у кожного із них украй напружений, керівники району знайшли можливість особисто вклонитися тим, у кого сини віддали життя заради миру. До літніх батьків також приїжджали голова районної ветеранської організації Володимир Карпенко, голова міськрайонної спілки ветеранів Афганістану Сергій Ступак та його бойовий побратим Григорій Гаро.

Незабаром таку ж суму отримуватиме й сім'я полеглого воїна- інтернаціоналіста Віталія Пузіна, яка зараз мешкає у Носівці.

До речі, депутати міської ради сказати «так» поки-що роздумують… Не запізнитися б…

Олександр ВАСИЛЕНКО

Фото автора