back

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !!!

22 березня 2018

Повідомляємо, що особи, які постраждали під час проведення антитерористичної операції та яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни мають право на санаторно-курортне оздоровлення за рахунок коштів державного бюджету.

Учасникам АТО надається можливість самостійного вибору санаторно-курортного закладу за рекомендованим профілем лікування.

Для отримання санаторно-курортного лікування особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

Учасник антитерористичної операції чи його законний представник подає заяву, копію паспорту, ідентифікаційного коду, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

За додатковою інформацією та оформленням документів звертатись в управління соціального захисту населення Ніжинської РДА, пл. І. Франка, 1, кімната №8, телефонувати 7-15-87.