back

Свято казки

20 червня 2012

Ніжинським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 7 червня на базі Вертіївської сільської ради було організоване свято «Подорож у країну моєї мрії».

На стадіоні Вертіївської ЗОШ зібралися на свято школярі з Черняхівської, Вертіївської, Великокошелівської, Кукшинської, Стодольської, Крутівської, Липоврізької шкіл. Всі такі гарні, життєрадісні, усміхнені, веселі. На святі також були присутні: голова Ніжинської районної державної адміністрації, заступник голови з гуманітарних питань, голова Вертіївської сільської ради, директор Вертіївської загальноосвітньої школи, начальник Служби у справах дітей, директор Центру соціальних служб.

На дітей чекала подорож до Країни дитячих мрій, країни – де ясно світить сонечко, співають пташки, зеленіє трава, розквітають квіти, дзвінко лунає дитячий сміх, де немає зла і кривди, а панує добро і дружба, ввічливість і чемність, співчуття і допомога.

Отримавши маршрути, команди відправились у подорож . Кожен бажав дізнатися дорогу до Країни мрій. Але шлях до неї нелегкий. На дітей чекало багато випробовувань, які вони повинні були подолати.

Подорожуючи, учасники продемонстрували свої знання, ерудицію та кмітливість, спритність і витримку, милосердя та співчуття, великодушність, творчість та вміння фантазувати. Дітлахи змогли отримати незабутні відчуття, гарний настрій, заряд позитивної енергії, насолоду та радість від мандрівки. Знайшли вірних друзів, з якими весело провели час. Мали можливість поринути в чарівний світ моди та краси і навіть змогли побувати в казці. А в «Містечку Доброти» робили добрі справи не за ради нагороди, а від щирого серця.

І тільки побувавши в усіх «Містечках», діти змогли потрапити до Країни дитячих мрій. Як гарно, чарівно, фантастично в цій країні! Саме тут збулася мрія про «велику» сцену, дітки змогли на мить стати маленькими зірочками, поспівати, потанцювати та продемонструвати свої таланти.

А хто не мріє отримувати подарунки? Для наших маленьких мандрівників і ця мрія здійснилася. На згадку про свято Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді а також служба у справах дітей приготували учасникам подарунки.

За інформацією Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді