back

Вдячність і шана вам - працівники охорони здоров"я Ніжинщини!

15 червня 2012

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі й медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Лікар – одна з найдавніших професій, бо людина в усі часи потребувала медичної допомоги.

Шановні медики, люди найгуманнішої професії!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом!

На вас покладено нелегку, але почесну місію – дбати про життя і здоров’я наших громадян. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади фаховості, самовідданості, витримки, уміння воскресити в людських душах віру й надію на одужання.

Ваша праця воістину героїчна і гуманна — зцілювати, повертати людям здоров’я, рятувати життя. Скільки пацієнтів завдяки вашим старанням знову відчули щастя і радість повноцінного життя!

Зі словами щирої вдячності звертаємося сьогодні до наших дорогих ветеранів медичної служби, які свої знання, досвід, теплоту свого серця віддали зціленню людей.

Бажаємо вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. І нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею.

Володимир Другаков

голова райдержадміністрації

Олег Бузун

голова районнної ради