back

Районне свято школярів Ніжинщини "Моє веселе літо"

15 червня 2012

Вже всьоме районний Будинок культури в Талалаївці зібрав школярів Ніжинщини на свято «Моє веселе літо». Їх зустрічали костюмовані казкові персонажі, в ролі яких виступали волонтери Центру соціальних служб для дітей, сімей та молоді. Директор культурного осередку Світлана Мунтянова надала слово юним ведучим Даші Коченко і Владиславу Кобзарю, які й запросили на сцену перших учасників концерту: зразковий хореографічний колектив «Полісяночка», яким керує Вероніка Рижакова, разом з учнями Світлани Мунтянової відкрили його вічним вальсом.

Артистів і глядачів щиро вітали голова районної ради Олег Бузун і голова райдержадміністрації Володимир Другаков. Саме він сім років тому і зініціював це дійство.

Воно продовжувалося на сцені гарними виступами учнів Ніжинської районної дитячої школи мистецтв, яку очолює Олександр Кушенко. В танцювальних номерах, у поведінці на сцені, костюмах, в солоспівах Наталії Опанасенко та Яни Постол, Аліни Дзюби та Анастасії Бабич, відчувалася професійна вправність їх наставників Тетяни Дудки, Наталії Ващенко, Ірини Гончарової, Тетяни Думенко, Анжели Константиненко. Маленьким аматорам є кого наслідувати. Для них співали Галина Боровицька та Наталія Кудряшова.

Діти радо відгукувалися на заклик Мальвіни, Лисички та Клоуна (методистів Олени Товстоп’ятої, Вероніки Рижакової й Володимира Бутенка) і вигравали призи в різноманітних конкурсах.

Радісній, доброзичливій атмосфері в залі сприяли працівники районного Будинку культури Володимир Мунтянов, Марина Шуст, Наталія Мунтянова, Анатолій Литвиненко.

Всім учасникам подякувала, побажала щасливих канікул і вручила солодкі подарунки заступник голови райдержадміністрації Людмила Сипливець.

Надія Онищенко

Фото автора