back

В Управлінні СБ України в Чернігівській області пройшов День відкритих дверей

30 січня 2018

Юнаки та дівчата, які мріють пов’язати своє життя із службою в СБУ завітали 27 січня до Управління СБ України в Чернігівській області. Цього дня майбутні випускники середніх загальноосвітніх навчальних закладів Чернігівщини отримали можливість більш детально дізнатися про навчання у вишах, які готують оперативників та слідчих української спецслужби.

Перед абітурієнтами виступили представники Національної академії Служби безпеки України у м. Києві та Інституту підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого у м. Харкові. Вони розповіли про особливості підготовки фахових кадрів для СБУ, правила відбору та вступу кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів.

Захід проходив в інтерактивному режимі. На екрані демонструвалися слайд-презентації та фотографії про те, як відбувається навчальний процес у вишах, про науковий потенціал та традиції вузів, а також про дозвілля курсантів.

Під час зустрічі представники вишів та співробітники кадрового підрозділу Управління СБУ відповіли на численні запитання абітурієнтів та їхніх батьків. Також гості мали можливість поспілкуватися з курсантами відомчих вузів.

Нагадуємо, що для отримання більш детальної інформації з приводу прийому до вищих військових навчальних закладів Служби безпеки України можна звернутися за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 28 або за номерами телефонів в Чернігові – 655-427, 655-428.

Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області