back

Проведення в районі весняної акції з благоустрою та озелененню територій «За чисте довкілля»

13 квітня 2012

12 квітня в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля» в населених пунктах району розпочались заходи з благоустрою та озелененню територій, висаджування саджанців дерев і кущів, приведення в належний естетичний та санітарний стан прибудинкових територій, дитячих і спортивних майданчиків, парків та інших об’єктів масового перебування та відпочинку населення та придорожних територій.

Так, в селищі Лосинівка за ініціативи селищного голови Анатолія Стрільця активу селища та депутатів районної ради Миколи Шматка та Івана Бондаря прийнято рішення по відновленню парку біля Будинку культури.

Робота розпочалась з прибирання території та вивезення сміття. А далі зробили розбивку території під висадку саджанців липи та дуба, про що потурбувався приватний підприємець закупивши саджанці для смт.Лосинівки в кількості 1500 шт, с.Галиці-1500 шт. та с. Перемоги - 3000 шт.

Учні загальноосвітніх шкіл трьох населених пунктів взяли участь у висаджуванні деревець, виконуючи акцію «Садимо дерева – відроджуємо землю».