back

До завершення кампанії декларування залишилося 3 тижні

13 квітня 2012

З 01 січня 2012 року проводиться кампанія декларування громадянами свого майнового стану і доходів, отриманих ними протягом 2011 року. Декларування доходів пов’язано із виконанням платниками податків вимог Податкового кодексу України, згідно із положеннями якого річні податкові декларації про майновий стан та доходи для платників податку на доходи фізичних осіб, подаються за рік – до 1 травня. При цьому, при реалізації платниками податку права на податкову знижку строк подання декларації не обмежується 1 травнем.

До Ніжинської ОДПІ вже подано до 851 декларація про отримані доходи в 2011 році, що більше ніж за аналогічний період минулого року на 90 декларацій .

У поданих деклараціях громадянами задекларовано до сплати податку на доходи фізичних осіб 402,0 тис.грн. по 640 деклараціям. Активно декларують отримані доходи від отримання спадщини та дарування, від здачі в найм житла та земельних ділянок, від надання послуг по оранці городів.Скориставшись правом на податкову знижку на навчання та по іпотечному кредиту задекларували до повернення з бюджету суми сплаченого податку на доходи із зарплати по 216 деклараціях на суму 196,0 тис.грн.

Залишилося менше 3 тижнів до завершення деклараційної кампанії. Тож, не зволікайте! Подавайте декларації вчасно!

Управління оподаткування фізичних осіб