back

Конкурс інвестиційних бізнес-проектів

12 квітня 2012

У відповідності до «Програми розвитку малого підприємництва Ніжинського району на 2011-2012 роки» оголошується конкурс інвестиційних бізнес-проектів по пріоритетних напрямках розвитку малого підприємництва, а саме:

-виробництво та переробка сільгосппродукції;

-розробка та впровадження у виробництво нових технологій, у тому числі природоохоронних та енергозберігаючих; -виробництво конкурентоздатної продукції; -надання побутових послуг населенню, поліпшення їх структури та якості обслуговування; -створення сервісних підприємств на селі.

До участі запрошуються всі суб’єкти малого підприємництва, зареєстровані Ніжинською районною державною адміністрацією.

Переможці отримають:

-безвідсоткову фінансову допомогу на поворотній основі; -часткове відшкодування відсотків по кредитах, якими користуються суб’єкти підприємницької діяльності.

За детальнішою інформацією звертатися в управління економіки Ніжинської райдержадміністрації: м.Ніжин, вул.Батюка, 5-А, тел.5-42-65, 5-37-53. Ніжинська агенція регіонального розвитку: м.Ніжин, вул.Лащенка, 12, тел.91-675.

Оголошення Бажаючим займатися розведенням садів та ягідників на території Ніжинського району відповідно до Галузевої Програми розвитку садівництва України на період до 2025 року звертатися за адресою м.Ніжин, вул.Батюка, 5-А, кім. 7. Тел. 5-42-65.