back

Благодійна акція «Серце до серця»

23 лютого 2017

Одинадцять років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» http//sercedoserca.com.ua проводить благодійні акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей. На зібрані кошти фонд закуповує медичне обладнання та безкоштовно передає у користування в дитячі обласні лікарні України.

Основними цілями Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» є:

- розвиток волонтерського руху в Україні за принципами європейських стандартів;

- привернення уваги та повернення довіри громадськості до благодійності шляхом використання прозорої системи звітності;

- виховання відповідальності та формування моральних цінностей у молоді України;

- покращення ситуації із наявністю якісного медичного обладнання у дитячих обласних лікарнях України.

Основні проекти фонду, які спрямовані на розвиток молодіжного руху:

«Патруль миру» – навчальна програма з надання першої домедичної допомоги, представники якої є у більш ніж десяти областях України.

«Я бачу і мене бачать» – ініціатива, яка спрямована на зменшення кількості дорожньо транспортних пригод серед учнів сільських шкіл початкових класів, шляхом розміщення світло відбиваючих наліпок на одязі або портфелі.

Цього року, Фонд «Серце до серця» організовує фестиваль під назвою «Woodstock Ukraine» http//www.woodstock.in.ua, який відбудеться з 11 до 13 серпня 2017 року у Львівській області. Фестиваль традиційно є безкоштовним і відкритим для всіх учасників. Він присвячений благодійності, розвитку волонтерського руху в Україні та вдячності волонтерам «Серце до серця».

Водночас Фонд «Серце до серця» організовує 12 Всеукраїнську благодійну акцію, яка триватиме з 09 березня до 09 квітня 2017 року. Кошти збиратимуться з метою придбання медичного обладнання для лікування дітей з вадами зору.