back

Визначено дату установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Ніжинській РДА

06 січня 2017

05 січня відбулось перше засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при райдержадміністрації.

Головою ініціативної групи обрана Інга Чеботаєва.

Членами ініціативної групи було визначено дату, час та місце проведення установчих зборів, обговорено порядок подання заяв ІГС для участі в установчих зборах.

Установчі збори інститутів громадянського суспільства з формування нового складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації відбудуться 03 березня 2017 року.

До участі в установчих зборах запрошуються інститути громадянського суспільства (громадські об’єднання, релігійні, благодійні організації, творчі спілки, професійні спілки та їх об’єднання, асоціації, організації роботодавців та їх об’єднання, недержавні засоби масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку і провадять діяльність на території України).

Документи від ІГС для участі своїх представників в установчих зборах приймаються з 17 січня 2017 року (крім вихідних та святкових днів): з 8:00 до 17:00 год. за адресою: 16600, м.Ніжин, вул. Батюка, 5а (сектор інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ніжинської райдержадміністрації).

01 лютого 2017 року о 17:00 год. приймання заяв для участі в установчих зборах припиняється.

Більш детальна інформація, зокрема зразки документів розміщено на офіційному сайті райдержадміністрації у рубриці «Громадська рада».

Телефони для довідок: (04631) 2-01-29

Ініціативна група з підготовки установчих зборів з формування

нового складу Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації